Tuesday, November 30, 2010

Презентација на политиката на конференцијата Е-општество 2010

Утре на Е-општество.мк 2010 ќе има презентација за политиката за слободен софтвер.

Истовремено на веќе познатата страница се наоѓа најновата и веројатно последна ревизија на текстот за политиката.