Thursday, October 7, 2010

Втора средба на работната група за Националната политика за слободен софтвер

Денес, 07.10.2010, се одржа втората средба на работната група за Националната политика за слободен софтвер.


Се дискутираше по скицата на документот достапна овде.

Дускусијата останува отворена па доколку има свои коментари пише на овој блог, на форумот на it.com.mk или поштенската листа.

2 comments:

  1. Кога ќе биде прикажана корегираната верзија според забелешките од втората средба?

    ReplyDelete
  2. Best casino bonus codes 2021 | Free spins no deposit
    Find a list of https://febcasino.com/review/merit-casino/ the casino bonus codes and promotions for United Kingdom players. Discover bonus codes for casinos with free spins no deposit on registration.‎How many casino-roll.com free spins do you receive from the casino? · herzamanindir.com/ ‎What https://deccasino.com/review/merit-casino/ are the bonuses for United Kingdom players? · worrione ‎What are the free spins and promotions for United Kingdom players?

    ReplyDelete